Prinsenpaar 2019

 Prins Geert d’n urste en Prinses Ine

KELDONK – In een uitverkochte ‘Pappot’ zijn Prins Geert d’n Urste en Prinses Ine uitgeroepen tot nieuwe heersers van de Paplippels in Keldonk.

Geert Kuijpers is een echte Paplippel. Hij is 31 jaar oud. Geert is werkzaam bij Hawk International te Veghel in de marketing en verkoop. Zijn verloofde Prinses Ine van Wanroij is geboren als Drumknaauwerinneke. Ine werkt als Afdelingsmanager bij de Albert Heijn te Gemert. Zij wonen samen aan het Kuilven in Keldonk.

Geert heeft als hobby’s; Voetballen bij het tweede elftal van Rkvv Keldonk. Binnen deze voetbalvereniging is hij verder actief met; De 12e man commissie, sponsortoernooi en diverse andere festiviteiten organiseren. Hij gaat graag naar PSV kijken. Voor Jong Nederland organiseert hij mee de potgrondactie en de stichting “vrienden van”. Ook is hij een groot liefhebber van Speciaal bieren en Kruidenbitter(Molenaer). Niet alleen het maken hiervan, maar ook het proeven. Ine houdt zich graag bezig met bakken en zij gaat graag stappen met vriendinnen en winkelen.

Zij worden tijdens de carnaval bijgestaan door adjudantenpaar Leon van den Acker en Linda van Zon.

Tijdens de carnaval gaan zij voorop onder het motto;

“Vul je kruik, vul je kan, We gaon er keihard tegenaon ”

Gelegenheid om het prinsenpaar te feliciteren is er zondag 13 januari tijdens de receptie van 11.11 tot 17.00 uur

 

Ga terug

 

     
| |